panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2010-03-30
Send Msg:
Posts: 18
2010-10-22
#1

Black/empty Panoroamic?

I have a weird experience anyone able to help?  Im doing an HDR panoramic something Ive done tons of time before.   I stitch a pano of each of my bracketed exposures and then HDR the end result easy. 

But lately Ive been getting full-black panos.  3 or 4 out of my 5 bracketed exposures will work fine, no problems, but one or two will just give me a black panoramic.  I have no idea why.  Its the same camera, same source images, same colour-space, everything is the same but sometimes it just goes black on me.

Help?


Nikon D300 | Sigma 8 | Manfrotto N300 rotator | Photoshop CS4 | Beer | Studio 2010 Pro
Alternate Text
Joined: 2010-10-22
Send Msg:
Posts: 114
2010-10-27
#2

Hello Gerry,

     Could you send me the problematic photos and a  problematic pano to me? Please send them to my emial : donald@easypano.com


This is donald from easypano,welcome you to use our products and visit our forum.
Alternate Text
Joined: 2010-10-22
Send Msg:
Posts: 114
2010-11-26
#3

Hello Gerry ,

We will release panoweaver7.20 in middle December.

In this new version :

html 5 will be supported 

 The quality of stitched panorama from RAW images will be greatly improved.

The HDR panorama stitching function will also be highly improved .

Then the HDR panorama you get will be more clear and nice.

And it will be free for all existing users of PW7

 


This is donald from easypano,welcome you to use our products and visit our forum.