panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2002-12-05
Send Msg:
Posts: 4
2002-12-05
#1

Panoramic size - what if it's not 360?

In a tour, I may have five 360 degree panoramas, but some 90 or 180 degree panoramas.  For example, if I'm standing in a corner, I'm not going to photograph the brick wall.

The scripter assumes all panos are 360 degrees.  Can this be changed on a per image bases?

Thanks

 


Rick
Alternate Text
Joined: 2002-06-28
Send Msg:
Posts: 9
2002-12-05
#2

hey,

in the code of yur page the parameters of the pan are :
{panmin=-xx}
{panmax=xx}

In a full pano the panmin=-180 & the panmax=180
You have to adjust this two params to stop your pano in the good place.
But before in photoshop you put to your partial panoramic the same "area work" than a full one. For example my full pano = 1950 pix, so open your partial pano in photoshop, go to "image>area-work size" and put the same width.
After have exported & replaced your pano, go in te source of your page and adjust the panmin and panmax values.

If someone speak good english ... please translate :-) 

 


lucien letellier
Alternate Text
Joined: 2002-12-05
Send Msg:
Posts: 4
2002-12-05
#3

Thanks - Makes sense to me!  No translation needed.

 

Rick

 


Rick