panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2005-10-13
Send Msg:
Posts: 3
2005-10-13
#1

wait and bar not seen when using roi0

When I picture a 360 degree pano I see the wait picture and the bar uploading.

I made some panos < 360 degrees and used the roi0 param. Now I get some kind of frame to see. My wait picture just for a moment and the bar not loading at all.

How can I change this?


Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2005-10-14
#2

You show us your code so we can see what you have done.

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2005-10-13
Send Msg:
Posts: 3
2005-11-01
#3

Hi Smooth,

Herewith (a part) of the code I used:

<param name="wait" value="wait.gif">

<param name="roi0"      value="picture.jpg' x2900 y0">

<param name="inits"    value="ptviewer:startApplet(0)">
<param name="pwidth"    value="9000" >
<param name="pheight"   value="780" >
<param name="panmin"    value="-60" >
<param name="panmax"    value="40" >
<param name="fov"    value="65" >
<param name="fovmin"    value="30" >
<param name="fovmax"    value="70" >
<param name="auto" value="0.5">

Regards,

Wicer


Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2005-11-02
#4

Wicer,

I see you are trying to limit the display to only a portion of your actual panorama image (point of interest).

You say you are not seeing the loading bar. Is this panorama online? If local sometimes things just load fast and you don't get to see it. If you have it online I would like to see the rest of your coding to sort your issue.

I'm not sure this is how I would present a partial panorama. Without seeing what you are trying to achieve it is hard to say for sure.

I would suggest you visit http://users2.ev1.net/~wufdog/PT/index.htm and learn and use the codes and parameters listed on this site.

Regards, Smooth