panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2011-04-14
Send Msg:
Posts: 3
2011-04-14
#1

PTViewer newpanofromlsit

Is there a way to load a new pano, not from a hot spot, but from linking to text somewhere on the page, all within the applet?

Thanks
Don
Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2011-04-14
#2

I don't know if this is what you mean, but you can do the following:

1) Create a Popuwindow set the Opacity to "0" and do not hide it initially

2) Put a text area in it and set the opacity to what you want to hide the background then set the action to the linked scene


Example - click on text in top mid of screen
Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2011-04-14
Send Msg:
Posts: 3
2011-04-14
#3
No Lee, thanks, I don't think so. I would like to have a list (a table) of names. Clicking on each of those names loads a different panorama in the same frame. The names are not hot spots per se, but just linked text.

Don
Don
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2011-04-15
#4

Hello Don,

Jeez mate, this is a step back in time.

This product hasn't been on the market in years.

Anyway, there is a code example of what you are asking on my website

www.omnipix.net/knowledge/java/dropdown

All the best, Smooth [8D]


Alternate Text
Joined: 2011-04-14
Send Msg:
Posts: 3
2011-04-15
#5
Thanks, my fault, for not searching.
Don
Alternate Text
Joined: 2011-12-13
Send Msg:
Posts: 126
2012-05-08
#6
Old school

Hope That Helps
http://www.thebrazilbusinessdirectory.com