panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2004-02-08
Send Msg:
Posts: 176
2011-06-03
#1

Tour question (CPU-load?)

Hi there,

Im busy to create a new VRtour.
The tour contains music, video and some flying images.
Now Im curious or this tour is visible on regular PCs.
Isnt the processor load not too high?

VRtour can be found on: http://tinyurl.com/5ulyl9n


Thanks in advice,

Harry

..............................................................................................................................................

Home is where your hard disk is ;)


HarryA360

VRtour.eu

Alternate Text
Joined: 2009-08-19
Send Msg:
Posts: 285
2011-06-03
#2

Hi Harry,

you are to the perfection !

But to reach it, you just have to wipe totally your tripod in the second scene.  LOL

What an imagination and perfection in realisation.

Btw, hte quality is as high as its CPU consumption, but it worse while !

Continue like this, dear Artist ("A" uppercase)

Best regards,
Dominique


Nikon D300s - Nikor 10.5 - (PW7 Pro + TW6 Pro) - W7 Ultim - DELL Prceision M6400 (Quad Core - 8GB - 2x160GB-SSD)
Alternate Text
Joined: 2007-08-09
Send Msg:
Posts: 36
2011-06-11
#3

Hi Harry.

 

It runs OK.

... and congratulations. It's fantastic

regards


Regards
Luis