panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2005-12-10
Send Msg:
Posts: 21
2006-08-03
#1

Change waiting .gif in panoweaver publish

I have tryed to change the waiting image opening the skin archive, but nothing happens.

So, is it possible to change it?
The Houses
The money
The Phototours
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2006-08-03
#2

Changing the loading screen is a job for Tourweaver.

Otherwise you can use PTviewer to display your panoramas.

Maybe the release of Panoweaver 5.0 will incorporate this function? You should add it to the wish list.

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2005-12-10
Send Msg:
Posts: 21
2006-08-04
#3
Uhm, so I can't change it if I publish using panoweaver,

My idea was do the less work possibly, but using tourweaver I have to do skin, etc.... d**n!
The Houses
The money
The Phototours
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2006-08-04
#4

You can make a "no skin" Tourweaver tour no problem and if you choose you can add any other components you like. Make your own loader screen change buttons add hyperlinks and hotspots. It is all up to you.

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2005-12-10
Send Msg:
Posts: 21
2006-08-07
#5
Too much work, I have to change my selling plans...
The Houses
The money
The Phototours
Alternate Text
Joined: 2006-04-06
Send Msg:
Posts: 69
2006-08-10
#6

you may delete the skin.zip in Panoweaver 4. And then establish a new one, in which use your own logo.

this method may be fine. But if you just upzip the skin file and replace the logo, it won't work.


Easypano, Inc.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2006-08-11
#7

Neat trick Danny.

Good to know for future reference.

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2004-06-19
Send Msg:
Posts: 71
2006-08-12
#8

Smooth

Not sure if I understand Danny's trick. I tried this but still get the easypano loading image even though in the P4 skin.zip file the image shows the Fly Vr waiting image. Even when I created my own zip with my own image the easypano logo shows but stalls on loading and doesn't load the pano image. Any workflow or method on how to do danny's trick would be good.

I have PT scripter but since installing P4 it dosen't work any more giving the message (invalid or corrupt jarfile PTscripter_win.jar) I'm presuming this is because I have Java 1.5 and not 1.4 installed. If I install the 1.4 my pano's don't always work having to refresh to start the image rotating. any solutions?

Regards



Nikon D70s, Sigma 8mm, Agnos MrotatorTShort, Photoshop CS, Panoweaver 3 & 4
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2006-08-12
#9

Mediapix,

Personally I haven't tried this "trick" that Danny mentioned. As soon as I get a little time I will give it a go.

I have both Panoweaver 4 and PT Scripter installed and both work fine but I do have both Java versions installed. Along with Microsoft JVM.

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2004-06-19
Send Msg:
Posts: 71
2006-08-12
#10

Thanks Smooth, perhaps Danny could shed some light on this 'trick' he does say "may be fine" I'll give it another try.

Will try the Java 1.4 again hope it doesn't bugger up my Java again.

Regards

 



Nikon D70s, Sigma 8mm, Agnos MrotatorTShort, Photoshop CS, Panoweaver 3 & 4