panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2005-09-12
Send Msg:
Posts: 46
2007-10-09
#1

panoweaver 5 x/y/radius defaults

is there a way to set the default X/Y and Radius for panoweaver 5? maybe a registry hack or something? The auto numbers i get are often off.. and I could save a lot of time because i've got numbers that work well in almost all of the photos i shoot, even those not done at the same time.  I know one change to the initial photo does it for the rest in the panorama, but what i'm talking about is globally.

thanks in advance!


Alternate Text
Joined: 2005-09-12
Send Msg:
Posts: 46
2007-10-09
#2

I got a little trigger happy.... asking before looking hard enough.  Since i answered my own question, i'll post it for the others like me who fail to RTFM first.  Under the advanced settings/general tab there's an option of "Initial value of fisheye image inclosing" you can set this to "last used" and you should only have to set it once.

cheers!


Alternate Text
Joined: 2007-01-19
Send Msg:
Posts: 83
2007-10-10
#3

You can also save the stitching parameter.  If you have an good setup this works the fastest and gives me the best results.

 


RTFM
www.FCEDesign.com