panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2006-07-21
Send Msg:
Posts: 10
2009-04-04
#1

Getting back into VT's forgot some things

Many of you helped me beyond words can express a few years back when I got all my new software. I have had very bad back problems unfortunately and have had to have a few back operations and am bed ridden most of the time. (which unfortunately has put my family in bankruptcy or else I would be more than happy to pay for tutoring and lessons.

This question is both Tourweaver and Panoweaver so I'll post same question in each catagory

It has been over a year since I have done a virtual tour. would like to get back into it just round the house, community park, etc.

Tourweaver was creating a duplicate code upon publishing.. And I just don't remember how to go about this. It's all like a foreign language to me it's been so long, I have spent the last week+ trying to configure before I ask these questions as I am just stumped. I as well asked a another similiar question about publishing directly from Panoweaver that question can be found here:

http://www.easypano.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=1&TopicID=3058

when i read this response its like talking french to me.. i just cant wrap my head around this, for publishing from panoweaver..
can you please help.. i do not know who to come to and ask. you all where the BEST mentors!

Also I am trying to create a basic virtual tour again.. and its doing the same thing.. the loading bar just stops and wont start the tour. I;m sure it has something due to the duplicae code it was producing. i just do not know what to do anymore at this point, fix it and go about it.. i have tried so many different ways, and nothing is working..

the page i have created for the new virtual tour is here off this link: http://www.lasvegasvirtuals.com/circadian/home


again please help if you can, i am absolutely stuck and cant scraych the surface on any of this.. (oh and by the way, this tour was shot with that new 8mm lens you where helping me out with when i first got it.

thank you so much got your help, no words i can express much appreciation and gratitude, thank you.


The softwares I am using is the old Studio 2005
Alana Kim
Alana Lea Kim
702-365-8145
http://www.lasvegasvirtuals.com/
alana@lasvegasvirtuals.com
Business License # 2000270-645
Alternate Text
Joined: 2008-03-09
Send Msg:
Posts: 17
2009-05-20
#2

i had this probelm with tourweaver a while back,

just in case you still are not aware how u fixed the problem, it may be that you were encrypting the images while publishing the virtual tour... which in some cases some servers do not accept the encrypted .jp1

so you have the option of not encrypting your virtual tour (keeping the panos as .jpg rather than .jp1)... OR get in touch with hosting company and request them to activate the MIME type to accept .jp1 files... :)

 


www.LivingNorthCyprus.Com
virtually and visually north cyprus...
Alternate Text
Joined: 2006-07-21
Send Msg:
Posts: 10
2009-04-05
#3
i think i got it.. i dont know what i did but now its working.. thanks everyone, forrest..
Alana Lea Kim
702-365-8145
http://www.lasvegasvirtuals.com/
alana@lasvegasvirtuals.com
Business License # 2000270-645
Alternate Text
Joined: 2002-06-12
Send Msg:
Posts: 2239
2009-04-06
#4
glad you got it working
/s/
Dave
Forum Moderator for
EasyPano - Panoweaver
Pano2VR


Visit 360texas.com