panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2007-04-20
Send Msg:
Posts: 32
2007-04-23
#1

Cant view Published Tours HELP!!

I have created a tour, published & everything is OK - for some strange reason, any tour I try to publish today does not work - I FTP'd it to my server, I type in the link etc and all I get is an endless loading screen. Even the "Note" links page created by TW is not correct as it does not show the thumbnail icon link for the tour (although the link is active) This is a link to the "Notes" page:  http://www.c-ir.com/tours/u/915se12/915se12.html

This is the Tour: http://www.c-ir.com/tours/u/915se12/Tour_915se12.html

I can preview the tours in TW 2.0 prior to publishing them & they all work OK.

Please help!

Thanks in advance


Alternate Text
Joined: 2007-02-06
Send Msg:
Posts: 178
2007-04-25
#2

please make sure you have transferred your tour in binary mode.Check your FTP. If the problem persists, please send your tour to support@easypano.com for further test.

Joe Rao


Easypano Holdings Inc.
Alternate Text
Joined: 2007-04-20
Send Msg:
Posts: 32
2007-04-25
#3

I think the problem lies in the Publishing step - the tours wont even play on my PC prior to FTP (i.e. in the local directory it was published to)

 

I have emailed a zip file of the tour to support. Thanks for the tip on using Binary mode for FTP


Alternate Text
Joined: 2007-04-22
Send Msg:
Posts: 877
2007-04-25
#4
I had the same problem a few days ago and got a lot of help from the folks in this forum. Have you been into your hosting site and opened the folders. When I did this I found that the folders were empty. I think tw corrupted the image file by taking out some of the "-" marks leaving a space. I also had to open the files on my C-drive and upload some of the files one at a time. It took 2 days of work and a lot of help from these fine folks but I got it up and running. Now I know what to look for. Hope this helps.
Nikon D300, D3s, Nikon 10.5 lens, RingT105N+Footplate+MrotatorTCPs, Giottos MT9261 Tripod, Manfrotto 410 Jr geared head.

If you know the "secret" then everyday is a good day!
Alternate Text
Joined: 2007-04-20
Send Msg:
Posts: 32
2007-04-26
#5
Here is a strange result - After messing with publishing tours to different folders for some reason TW likes the names I give to some folders, but not others - If I publish the tour to a folder called "Unbranded" or "u", or "ub" the tour will not work - if I publish it to a folder called "test", "testing" etc it works perfectly. This has to be some sort of software glitch. I have been looking at the folder permissions in FTP and all are set the same etc, but for some reason TW likes some folder names I give and not others. Has anyone else had a similar problem, or am I just not up to speed?  I have been designing websites for 10 years now & have never had this problem occur.
Alternate Text
Joined: 2002-06-12
Send Msg:
Posts: 2239
2007-04-26
#6

Just thinking outloud here. Might consider file name characters and name length.

Files and folder

8 character - all lower case characters with no special characters.

I think
8 characters are the original filename length.  Servers might not like filenames like 2bedroomupstairs2802Albany.htm

all lower case because UNIX and other servers convert ASCII characters then convert them to binary.  An UPPER case character "E" is not the same character "e"

Special characters like -+\ / @ $ _ and spaces have different functions and should not be a part of a filename.

Just a thought


/s/
Dave
Forum Moderator for
EasyPano - Panoweaver
Pano2VR


Visit 360texas.com
Alternate Text
Joined: 2002-06-12
Send Msg:
Posts: 2239
2007-04-26
#7

I just tried http://www.c-ir.com/tours/u/915se12/Tour_915se12.html and it was taking over 2 minutes to download.  I can see the blue Easypano logo splash showing it was loading but after 2 minutes of downloading I gave up.

Typically a page should take only 20 seconds to load tops, otherwise your visitor will move on to a page they can see.

How large in Kb or Mb is the image set being downloaded ?

BTW Im on 3.0mbps adsl.  I can't imagine someone with only a 56k modem connection trying that.


/s/
Dave
Forum Moderator for
EasyPano - Panoweaver
Pano2VR


Visit 360texas.com
Alternate Text
Joined: 2007-04-20
Send Msg:
Posts: 32
2007-04-26
#8

Here is the exact same tour, published to a directory I have called mls:

http://www.c-ir.com/tours/mls/gv/Tour_gv.html

As you can see, it works (it does for me) - the directorys I created did not contain any special characters like -+\ / @ $ _ etc - very basic names like u, ub etc

The load time is OK for me - <10 seconds on my cable modem at 12,000kbps x 1024 kbps (at that speed it bloody well should be!)

Thanks for the responses.


Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2007-04-26
#9

http://www.c-ir.com/tours/mls/gv/Tour_gv.html = Page Cannot Be Found!

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2007-04-20
Send Msg:
Posts: 32
2007-04-26
#10

http://www.c-ir.com/tours/mls/gv/Tour_gv.html

Weird - works for me on 2 different systems?

 


Alternate Text
Joined: 2007-04-22
Send Msg:
Posts: 877
2007-04-26
#11
I waited over 3 min's and it never opened.
Nikon D300, D3s, Nikon 10.5 lens, RingT105N+Footplate+MrotatorTCPs, Giottos MT9261 Tripod, Manfrotto 410 Jr geared head.

If you know the "secret" then everyday is a good day!