panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2002-10-05
Send Msg:
Posts: 110
2007-09-14
#1

TW3 Speed

Just posted a tour in TW3. All the scene speeds have been set at 10(my usual speed) but when viewing the tour the speeds are higher except for the first scene. I reposted the same tour in TW2 and all is fine. Anyone else experiencing this?
Terry
Nikon D300(Sept08), Sigma 8mm, agnos short
Alternate Text
Joined: 2002-10-05
Send Msg:
Posts: 110
2007-09-15
#2

thedhgroup

Many thanks for your input, it's 2+ from now on. Impressed with your work.

Regards


Terry
Nikon D300(Sept08), Sigma 8mm, agnos short
Alternate Text
Joined: 2005-04-10
Send Msg:
Posts: 131
2007-09-20
#3
Update:  I have found that negative pan values work normally.  So -10 works well for a nice left hand pan.
www.dvt360.com
Alternate Text
Joined: 2005-04-10
Send Msg:
Posts: 131
2007-09-14
#4
Yes, I set mine for 10 as well and seems faster than usual.  The next one I produce I will set for 5 and see if that does anything.
www.dvt360.com
Alternate Text
Joined: 2005-04-10
Send Msg:
Posts: 131
2007-09-14
#5

After playing with this a little more I have found the following behaviour.  If you put your pan speed down to +2 then it slows it down compared to 10.  I also unexpectantly found that negative pan values don't work well in the preview but the published tour is OK.

Example of +2 pan value:  View Tour  Click on one of the thumbnails to see the +2 speed, otherwise you will be viewing the movie speed.

Oh and if you see 4 white dots on the ceiling that is my camera slowly going bad not a flash problem.


www.dvt360.com