panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2007-02-23
Send Msg:
Posts: 34
2007-09-19
#1

Sound in TW3 doesn't work???

Hello!
I just downloaded TW3, the last version and I tried to create a flash virtual tour. Everything looks pretty much OK, except when I add sound, it does not load any more. I'm waiting and waiting and I can see the loading window only. I'm not sure if I did something wrong or there is indeed a problem with the sound in TW 3?

Thanks


Alternate Text
Joined: 2007-10-04
Send Msg:
Posts: 21
2007-10-13
#2
I"m having the same problem....  as a matter of fact when I took the sound file back off and republished I get the same thing...  only the loading window works now.. I can't get the tour to work at all????    HELP!!!!!!  I have to get this tour published.........
Alternate Text
Joined: 2004-08-10
Send Msg:
Posts: 107
2007-10-13
#3
Which format are you using? In Flashtours only MP3's are supported.

I tried it with an au-file, and my tour froze at the moment the au-file was loaded. Now I've converted the soundfiles to MP3 and everything works fine.
Alternate Text
Joined: 2007-10-04
Send Msg:
Posts: 21
2007-10-13
#4

Using Java and mp3...  :(

and like I said..  I have even removed the mp3 and it still won't work....  it was working fine before I added the mp3 and when I open the other two tours I created they will preview just fine....   but this tour won't preview or publish now that I tried to add sound.


Alternate Text
Joined: 2004-04-14
Send Msg:
Posts: 382
2007-10-13
#5
It takes forever to load the tour with an .au file. When it finally does, it doesn't play the sound.

It works with mp3 for me though.

Thanks,
eagle
Alternate Text
Joined: 2007-10-04
Send Msg:
Posts: 21
2007-10-13
#6
it's not just the speed of loading...  it never loads...  not even the skin loads.. only the loading image will load..  then the screen goes blank... and nothing more ever happens.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2007-10-14
#7

Re-publish the tour to a completely new folder. Removing things from a tour and saving to the same folder always results in mysterious faults with the tour.

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2007-10-04
Send Msg:
Posts: 21
2007-10-14
#8

Smooth,

That didn't work....  the other thing I remember I changed is the tour thumbnail size....   but I changed that back to the default 160 x 120 .  I did a save as and saved the whole thing in a new folder... didn't work.. I republished in another new folder and that didn't work...  I will build it all over again and try that.. it just bothers me that this could happen again and it makes me loose work...  I will update you and let you know if starting all over works and lets me add the mp3.

Thanks


Alternate Text
Joined: 2007-10-04
Send Msg:
Posts: 21
2007-10-14
#9
Something else is wrong....  It is something that is saved in my skin...  cause I can open just the skin and change the setting over to Java.. under publish.. click save.. and then try to preview the skin.. and it won't load.... 
Alternate Text
Joined: 2007-10-04
Send Msg:
Posts: 21
2007-10-14
#10
Rebuilt the tour using a different skin and everything works fine with sound.. could it have been my trying to change the tour thumbnail size?
Alternate Text
Joined: 2004-04-14
Send Msg:
Posts: 382
2007-10-20
#11
Read in the Help file of the program that au doesn't work in Flash.

Thanks,
eagle