panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2007-04-26
Send Msg:
Posts: 14
2008-02-04
#1

firefox problem

hi all, i mainly create my vt's to be used as pop-ups, i have just realised that the web links within those pop-up tours open within the pop up and not in a new browser window, but only with firefox.

I.E. opens the new browser or opens a new tab,,,this is fine.

Are there any settings or adjustments i can make to overcome this issue.

hope someone can help


Alternate Text
Joined: 2004-08-10
Send Msg:
Posts: 107
2008-02-04
#2
I don't think it's possible.

It's a setting in FF. A user can choose what to do when a link tries to open a new browser. So when a user selected the option to open it in a new tab, then you can't change it.

Alternate Text
Joined: 2007-04-26
Send Msg:
Posts: 14
2008-02-27
#3
Ok thats solved the problem, cheers,