panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2008-02-10
Send Msg:
Posts: 9
2008-02-14
#1

Loading bar can be edit?

Is it possible to edit panorama loading bar ?

we want to make it at center and change color if its possible.


www.360tr.com
Panoramic Turkey Photgraphs
Alternate Text
Joined: 2006-09-14
Send Msg:
Posts: 329
2008-02-14
#2

Hi, go to "loading window". In the pro version, there you can change the preloading image as well as the loading bar color, size and position.

Good luck, Martin


Alternate Text
Joined: 2008-02-10
Send Msg:
Posts: 9
2008-02-14
#3

I mean we want to change loading panel at panorama screen.
Not at the main loading screen.


www.360tr.com
Panoramic Turkey Photgraphs
Alternate Text
Joined: 2004-08-10
Send Msg:
Posts: 107
2008-02-14
#4
I don't think it's possible, because you need the .fla to edit this.
And EP only provided the .fla of the fullscreen buttonbar.
Alternate Text
Joined: 2007-04-10
Send Msg:
Posts: 40
2008-02-16
#5
I believe you are correct.  You would need the .FLA which would be nice to have, but that would be like handing over the keys to the car. :)
EQUIPMENT: NIKON D80 CAMERA, AGNOS MROTATOR TCPS W/ RING, Sigma F/3.5 8mm Fisheye Lens
ITDVDS.COM
"Online Training For I.T. Professionals"
www.itdvds.com
Alternate Text
Joined: 2005-06-26
Send Msg:
Posts: 218
2008-02-17
#6

I think you can edit the full screen tool bar in TW3. If you follow this link to the knowledge base you will find the answer. I dont know if this applies is the standard version though. 

I would also like to edit this bar, but dont think I have any application that could edit the .fla file. Does anybody recommend a (hopefully free) editor?

Hope this helps.

Willie


Alternate Text
Joined: 2008-02-10
Send Msg:
Posts: 9
2008-02-19
#7

fullscreen bar can be edit, I know, and we edited it.
Its works fine, but we want to panorama screen loading bar.

maybe next update they will do that.

thanks for everyone.


www.360tr.com
Panoramic Turkey Photgraphs