panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2008-07-28
Send Msg:
Posts: 66
2008-12-03
#1

TW4 on VISTA

Hello Folks,

Does anyone run TW4 on windows vista?

Please tell if you had/have good or bad experience! :)

Many thanks, 

Daniel

 

 


Alternate Text
Joined: 2007-01-30
Send Msg:
Posts: 200
2008-12-03
#2

I've been running Vista Home Premium Edition for about 18 months.  No problems.

Rob


Alternate Text
Joined: 2007-04-25
Send Msg:
Posts: 10
2008-12-03
#3
I have used both on 32-bit and 64-bit with no issues...
AzPano
Alternate Text
Joined: 2008-07-28
Send Msg:
Posts: 66
2008-12-04
#4
Great!!

Thank you AzPano and Rob!!!
Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2008-12-29
#5
I am using TW4 on Vista and am having no problems what so ever. I am enjoying the new version.
Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2005-06-09
Send Msg:
Posts: 118
2008-12-30
#6
I'm running Vista Business 64 bit and its given me no problems
Miguel Martinez
Virtual Tour Designer
360 Design Studio (Formally known as VirtualSV)
support@360designstudio.com