panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2009-04-15
#12

Thierry,

You show us all a completed fullscreen menu with all images changed to the same dimensions as each other and in a straight line positioned in the bottom right corner and I will be satisfied you are on the right track.

So far you haven't shown anything I haven't already achieved.

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2006-10-23
Send Msg:
Posts: 162
2009-04-15
#13
OK I will try to make one tomorrow (It's evening time in France right now). I will keep you informed about the project.

best

thierry
Alternate Text
Joined: 2006-10-23
Send Msg:
Posts: 162
2009-04-15
#14
Ok I finally decided to make it in the late evening so here is the example (sorry for for the appareance but it was quickly done) :

http://www.brusson.com/LijingGarden3/TourWeaver_LijingGarden.html

best

thierry
Alternate Text
Joined: 2005-06-08
Send Msg:
Posts: 188
2009-04-15
#15
Can you provide simple instructions on how you did that? Also, do you have to use every button?

Thanks for your efforts!
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2009-04-16
#16

Good one Thierry,

You got further than me. I couldn't find how to reposition the anchors and nor could a flash coder friend of mine. I suppose this is good news in part. So long as you show everybody how this is done.

It's still not the preferred method though, Easypano need to improve Tourweaver so we have complete control over the fullscreen display via the Easypano Tourweaver program.

Great work.

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2006-10-23
Send Msg:
Posts: 162
2009-04-16
#17
Hi,

I will try to place a tutorial online later on during the day.

best

thierry
Alternate Text
Joined: 2006-10-23
Send Msg:
Posts: 162
2009-04-16
#18
Ok I made a small tutorial which shows how to modify and position a button (in the example, the right button) :

http://www.brusson.com/easy/easy.html  (video flash h264)
or quicktime
http://www.screencast.com/t/wOK2dzaE

thierry
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2009-04-17
#19

Good tutorial Thierry,

I can see you import new images to the library (by adding extras). Before, I would simply swap (overwrite) the images and this seems to be my mistake.

You still don't have access to the Action Script though right? So we cannot add extras commands? (Next - Previous buttons etc)

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2006-10-23
Send Msg:
Posts: 162
2009-04-17
#20
Hi Smooth,

I have to check for the possibilities but I think it's unlikely to be able to link a scene. I will look at it this week end.

best

thierry
Alternate Text
Joined: 2007-08-30
Send Msg:
Posts: 28
2009-04-17
#21
Thierry,

Thanks for the information and the tutorial.

Do you know if we can do this on TW3?

Thanks Again

Raul