panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2005-07-07
Send Msg:
Posts: 772
2009-11-28
#1

TW 5

I'm sure I read that you can have components appear in full screen - does this mean I can have the text box appear also?  I can't figure out where I click to enable this.

Any help would be appreciated.

Thanks


sales@actualeducation.co.uk
www.actualeducation.co.uk
Alternate Text
Joined: 2005-07-07
Send Msg:
Posts: 772
2009-11-28
#2
EP any idea of when the manual will appear? Thanks
sales@actualeducation.co.uk
www.actualeducation.co.uk
Alternate Text
Joined: 2004-02-08
Send Msg:
Posts: 176
2009-11-28
#3

Im playing around with TW5... Yes, it is possible to open a textbox in full screen.

How?

. Publish the tour
. Select the General TAB
. Radio button > Full screen of Main window

Thats all.

 

Take a look @ http://www.vrtour.eu/tw5-test

 

Harry


..............................................................................................................................................

Home is where your hard disk is ;)


HarryA360

VRtour.eu

Alternate Text
Joined: 2005-07-07
Send Msg:
Posts: 772
2009-11-29
#4
Brilliant features tour Harry!
Thanks for the help.
sales@actualeducation.co.uk
www.actualeducation.co.uk
Alternate Text
Joined: 2007-04-22
Send Msg:
Posts: 877
2009-11-29
#5
Nice tour sample Harry, is that a TW skin or one you came up with? I like it!
Nikon D300, D3s, Nikon 10.5 lens, RingT105N+Footplate+MrotatorTCPs, Giottos MT9261 Tripod, Manfrotto 410 Jr geared head.

If you know the "secret" then everyday is a good day!
Alternate Text
Joined: 2004-02-08
Send Msg:
Posts: 176
2009-12-01
#6

Hi jerry

I have a little play with TW5.  This is not a default template, simply something I created with popupwindows.

Till now I am satisfied with TW5. :)


..............................................................................................................................................

Home is where your hard disk is ;)


HarryA360

VRtour.eu