panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2006-10-02
Send Msg:
Posts: 24
2010-01-18
#1

popup window copy

Hi,  just upgraded to TW5. Does anyone know if there is a way to copy popup windows. I have a tour that has over 50 and being able to copy and paste would be really usefull.

Thanks

Lee


Lee
Alternate Text
Joined: 2005-04-10
Send Msg:
Posts: 131
2010-01-21
#2
I was wondering the same thing a week ago. I did not see a way so I downloaded one of those mouse movement macro things. I recorded my mouse movements and keyboard entries and in no time I had pop up copies. (I had to go back and rename them all but that was not so bad)
www.dvt360.com
Alternate Text
Joined: 2006-10-02
Send Msg:
Posts: 24
2010-01-25
#3

Thanks for that. Will give it a try.

Lee


Lee
Alternate Text
Joined: 2011-12-26
Send Msg:
Posts: 28
2012-02-02
#4
may need also. Very uncomfortably...