panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2007-04-11
Send Msg:
Posts: 81
2010-06-29
#12
krabaz,

There is no question that there is a glitch in the TourWeaver 5 Software. In my case, My Floor Plans button has several actions applied to it...

1) Show/Hide Popup Window
2) Show/Hide Mapviewer
3) Close Popup Window

The problem here is that "on button press" I'm asking TourWeaver to open up the mapviewer, and at the same time open up a popup window that contains the controls (First Floor Map, Second Floor Map, and Close window buttons)

EasyPano Programmers can correct this by doing the following measures....

1) On exit of full screen, have the software automatically close all maps and popups when returning to normal screen view

2) or give us more control over the actions...instead of Show/Hide Mapviewer have the ability to split commands out (ie Show Mapviewer / Hide Mapviewer)

Hopefully Joe will see this thread and let the programmers know of the error.

web design • virtual tours • photography • video
www.nastudios.com
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2010-06-28
#13
Hello krabaz,

The TW4 Hotspot size to scale issue I just covered in this thread

I need more information to offer help on the other issues you listed. Like what type of images? Size? Maybe a URL so we can see?

Regards, Smooth
Alternate Text
Joined: 2010-06-26
Send Msg:
Posts: 15
2010-06-28
#14
ok, look at her for my first problem:

tw4-projekt
http://filmaton.tv/download/limes_v1/START.html
- Here are the hotspots and the map ok, but too large on full screen. Uncheck the Scale with FOV check box did not succeed.

tw5-new build-projekt:
http://filmaton.tv/download/limes_v2a/limes_v2a.html
1. fullscreen
2. go to the next room
3. exit full screen
-> left, my hotspots and the map invisible
4. now to the next room, hotspots visible again

thanx for your help!
filmaton.tv | vimeo.com/filmaton
Alternate Text
Joined: 2007-04-11
Send Msg:
Posts: 81
2010-06-28
#15
krabaz,

I just looked over your tour. I kept switching between rooms, and switching between full screen and normal screen and I have no problems seeing your hotspots at all.





web design • virtual tours • photography • video
www.nastudios.com
Alternate Text
Joined: 2010-06-26
Send Msg:
Posts: 15
2010-06-28
#16
@maxxnas

Really? in firefox, safari and ie - everywhere the same problem.
I have the latest updates.... browser, flash and tw5
filmaton.tv | vimeo.com/filmaton