panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2003-01-16
Send Msg:
Posts: 959
2010-06-29
#1

Thumbnails problem

Hi there guys,

I'm haveing a go with my first TW5 tour and seem to have a problem with my thumbnails which are not showing in the thumbnails when in preview mode. Any clues?


If I only had an hour to chop down a tree... I'd spend 45 mins sharpening the axe.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2010-06-29
#2
Rob,

Mate, you need to add the scenes to the thumbnail list like so


Clicking on the spanner/tool icon
This will open the Thumbnail Options where you select the check box of the scene. You can choose many options in this window. Make your thumbnails full view, partial view or import a customs view of your own etc.


Hope this helps.

Regards, Smooth
Alternate Text
Joined: 2003-01-16
Send Msg:
Posts: 959
2010-06-29
#3
Indeed it does ;-)
If I only had an hour to chop down a tree... I'd spend 45 mins sharpening the axe.
Alternate Text
Joined: 2007-10-21
Send Msg:
Posts: 27
2010-07-06
#4

Smooth, you are always so helpful!  I do hope you can help me again this time!  After all the fun updating my old tours, my computer crapped out on me.  I just bought a new on and decided to go ahead and upgrade to TW5 as well (without a discount even.... ).

I am having the problem above, but your solution does not work for me.  I have selected all, but only the first scene shows.  When I go back they are unselected.  I try again and again, but it's not working.  UGH!!!

Can you be my hero again????  :)


Still learning the ropes.
Alternate Text
Joined: 2007-10-21
Send Msg:
Posts: 27
2010-07-06
#5
Hold off on trying to help.  I think I figured it out.  I accidentally saved the photos as bitmaps (1.8mb each...  huge!), so I am going to replace and retry.  :)
Still learning the ropes.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2010-07-06
#6
I hope it all works out!
If not, let us know.

Regards, Smooth
Alternate Text
Joined: 2007-10-21
Send Msg:
Posts: 27
2010-07-06
#7
Still not working... I see them all until I publish, then I am left with only one scene, then when going back to Tourweaver, the file names are there, but the properties and photos are gone. 
Still learning the ropes.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2010-07-06
#8
Need to be clear on exactly what your workflow is, version, file type and file size. Options you are choosing etc.

Regards, Smooth