panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2007-10-21
Send Msg:
Posts: 27
2010-07-20
#1

Tour cropped w/ no scroll bars

I am revisiting an old problem now with my TW 5.0 pro.  It appears that some of my templates work fine, but others are coming up cropped when viewed after uploading.  They work fine when viewed locally on my machine, but after uploading and viewing from the web, the viewer is cropped and there are no scroll bars. 

Is there a setting somewhere that I have missed that will allow or disallow scroll bars.  Hoping for an easy solution, of course, but any help at all will be greatly appreciated as always!!! 

Here is an example:

http://hoosier3dimaging.com/tours/1233pickwickpl/ub/

 


Still learning the ropes.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2010-07-20
#2

Sorry, I don't see any issue?

I tested with Opera and Internet Explorer

Please post a screen shot of what you see.

Regards, Smooth  [8D]


Alternate Text
Joined: 2005-07-07
Send Msg:
Posts: 772
2010-07-20
#3

Works fine for me on AOL 9.1

Nice shots!

F


sales@actualeducation.co.uk
www.actualeducation.co.uk
Alternate Text
Joined: 2007-10-21
Send Msg:
Posts: 27
2010-07-20
#4

Well after looking again, I do still have the problem when viewing the tour locally. But...  I do have an screenshot of what I see and another showing kind of what I should see.  It is a different template, but as you can see I do have the scroll bar in the Avenues template. 

http://hoosier3dimaging.com/tours/help/good.jpg

http://hoosier3dimaging.com/tours/help/bad.jpg

Thanks for the compliment rfh!  And Smooth, as always, thank you for the help!  :)


Still learning the ropes.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2010-07-20
#5

It would appear you have accidentally adjusted your browser zoom level down to 95% from 100% (See lower right corner) of the browser.

This can happen with a quick accidental keyboard/mouse click combo! Ctrl +/- or Ctrl + Scroll Mouse Wheel.

Also "if" you are launching the tour window display from another window say via Javascript, be sure that the width and height are exactly what you are asking.

Regards, Smooth [8D]