panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2005-04-10
Send Msg:
Posts: 131
2010-11-02
#1

TW6 Missing Thumbnails

I have a project where I'm experiencing missing thumbnails on one server and no missing thumbnails on a different server.

This one is OK:

Server 1


This one half of the thumbnails are missing: (scroll down on the list of thumbnails)

Server 2 (clients server)

I've tried re-uploading, looking for special characters or spaces in file names and nothing seems to help. I dread the thought of starting over with no guarantee of success but I cannot think of anything else. If anyone wants the project files, I'd be happy to zip them up.

Thanks,


www.dvt360.com
Alternate Text
Joined: 2010-10-22
Send Msg:
Posts: 114
2010-11-02
#2

  Hello friend,

     Please send me the project files and I will ask our developer to have a test and find a solution for you.If the file is too big you can upload it to www.filesend.net and tell me the download link; if it is not big you can send it to my email--> donald@easypano.com .


This is donald from easypano,welcome you to use our products and visit our forum.
Alternate Text
Joined: 2005-04-10
Send Msg:
Posts: 131
2010-11-05
#3
Files have been sent. Let me know if you did not get them. Thank you.
www.dvt360.com
Alternate Text
Joined: 2010-11-17
Send Msg:
Posts: 2
2010-11-17
#4

Hello, I have a simmilar problem. check this tour.

It runs OK on a local computer when i launch the tour generated by TW7 but  when I upload it to the server then after loading from the web i dont see half of thumbnails. Do you have any suggestion how to fix this issue?


Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2010-11-17
#5

I see thumbnails up to Hranice. How many more should be showing?

Regards, Smooth [8D]


Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2010-11-17
#6
I have this very same problem but I worked around it by breaking down th thumbnails into separate viewers. For some reason I can only use 10 thumbnails before they do not show.

Looks like you have the same issue. I am using TW6 not sure where TW7 came from??

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Joined: 2010-11-17
Send Msg:
Posts: 1
2010-11-17
#7
The new version writes the lastthumbnail_xxxxx.zip file in all lower case so if your file name has uppercase rename lastthumbnail_xxXXxx.zip to match the resource and images zip and then the problem will be fixed. Took me a while to figure it out but computer folder structures ignore caps while web servers do not. Hope this helps

scott
Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2010-11-17
#8
Thanks Scott, will give that a go.

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja