panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2004-05-18
Send Msg:
Posts: 5
2004-07-26
#1

Rotation-Speed to high

After loading the created tour, the speed of the first pano (and only this!) is too high.

Any idea what I can do?

Thanks

HB


Alternate Text
Joined: 2004-04-14
Send Msg:
Posts: 382
2004-07-26
#2

Hi hb,

Try expanding the length of time the image is shown.  For example, if it is presently set for 10s, try expanding it to 15s or 20s.

Thanks,
eagle


Alternate Text
Joined: 2004-05-18
Send Msg:
Posts: 5
2004-07-27
#3
Quote: Originally posted by eagle on July-26-2004

Hi hb,

Try expanding the length of time the image is shown.  For example, if it is presently set for 10s, try expanding it to 15s or 20s.

Thanks,
eagle


Hi eagle,

there are 16 images and all of them have a length of 20s. Only the first one is too fast.

Have a look under: http://www.panoramaworld.de/vtour.htm and there "Virtueller Rundgang Eichst?tt".

HB


Alternate Text
Joined: 2004-05-18
Send Msg:
Posts: 5
2004-07-27
#4

Hi eagle,

i found the answer. Your tip was right!

When the tour is started first time the rotation speed is defined in the timeline of the movie. When a user is starting another pano the speed is defined with "auto rotating speed" in the scene-menu.

Thank you, again for your help.

HB


Alternate Text
Joined: 2004-04-14
Send Msg:
Posts: 382
2004-07-27
#5

No problem.  Glad it helped.

"Wisdom" from playing with TW for a while. 

r,
eagle


Alternate Text
Joined: 2002-05-23
Send Msg:
Posts: 122
2004-07-27
#6

This helped me as well..thansk eagle.

Note to easypano: I am sure this correction is well within your ability, and even on the way in the next upgrade. Thank you for the fix on the floorplan/rotaion starting point issue ..works great now! Looking forward to the importation of midi files and/or mp3 files soon!......?