panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2004-06-30
Send Msg:
Posts: 6
2004-08-11
#1

Loading Issues

Any ideas on why none of my tours will load anymore?

I've tried everything. Yesterday, all was good.  Today, not a single one works.

I've called my server and they can't find a problem.  And it still works off my PC.

Just not on my site anymore.


Regards
Alternate Text
Joined: 2003-01-16
Send Msg:
Posts: 959
2004-08-11
#2
u are right. Not a single tour works. I just get the tour loading bar reach about 90% and then thats it. Don't know why though. Sorry I can't help.
If I only had an hour to chop down a tree... I'd spend 45 mins sharpening the axe.
Alternate Text
Joined: 2004-04-14
Send Msg:
Posts: 382
2004-08-11
#3

Do you have a link so we all can at least preview the page?

r,
eagle


Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2004-08-12
#4

Ummm eagle, press the "www" button in the post!

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2003-12-10
Send Msg:
Posts: 49
2004-08-12
#5

hi, yetii

Please check your scene panorama image is the place where they should be.

For example, http://www.perspectus.ca/properties/burnaby/RealtyWest/Scene/realtywest.jp1


Easypano Observer
Alternate Text
Joined: 2004-06-30
Send Msg:
Posts: 6
2004-08-12
#6

www.perspectus.ca

"take sample tour" is easiest one to access.

For anyone with time, check your java console when if fails. I can't decipher the error.  Unfortunately not a coder.

Thx

 


Regards
Alternate Text
Joined: 2003-05-09
Send Msg:
Posts: 348
2004-08-12
#7

Sounds like wrong file path to me. if it work localy but not on server.

http://www.perspectus.ca/properties/burnaby/RealtyWest/Tourviewer_RealtyWest.html

Check the source code of this page (right click and show source) and check if your files are really were your page ponints to.

Regards

Markus


Nikon D70s, Sigma 8 mm, 4 to 12 shots, Agnos MrotatorTShort, PTGui, PS CS3, and lots of other software :-)
Alternate Text
Joined: 2004-06-30
Send Msg:
Posts: 6
2004-08-12
#8

Well, Eagles says he can view the tours just fine.

So that means the file / folder structure is correct.

Doesn't explain why no-one else can't get them to work.

Or why they all work one day and have been for weeks, then next day decide not work anymore.

It will seem as though it's server side but again, the file / folders all seem unchanged and I've re-published some tours, which didn't help.

Any other ideas?


Regards
Alternate Text
Joined: 2004-04-14
Send Msg:
Posts: 382
2004-08-12
#9

Hi,

I tried the web tour and that worked. 

It's the sample on the homepage and the radar tours that didn't work for me.

If one works and the other tours on the same server work, then I'm guessing it could be a syntax or reference error.

r,
eagle


Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2004-08-12
#10

I have tried with both Sun and Microsoft Java and IE6 and Mozilla.

I cannot get your "Sample tour" to load! (In fact I watched the loader bar go slightly backwards at one point)

Regards, Smooth


Alternate Text
Joined: 2004-06-30
Send Msg:
Posts: 6
2004-08-12
#11

Yes, the bar does in fact go backwards, everytime I try it.

Panoweaver and PT Viewer outputs work just fine, as does Tour EXE.

It's tourweaver that won't load and object moves is misbehaving as well.

It seems to me it has to be either the twviewer file or the zip file, as all others are the same between panoweaver and tourweaver.

 


Regards