panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2011-01-02
Send Msg:
Posts: 10
2011-01-27
#1

Big Problem - pls help!!! Buttons moved

Hi folks,

there ist a problem only on some computers showing a very complex tour. I used TW5.

As you can see in the screenshot the buttons are no more on the same buttom line and the preview-pictures are only to be seen half. What the hell i going on :-) ? Any Idea?

I cant give you the URL because it is a hidden one from the costumer. The page is not yet published.

BTW: The Lightbox is correctly installed with the coreect width!

So thank you!

best...

Frank


Alternate Text
Joined: 2011-01-02
Send Msg:
Posts: 10
2011-01-27
#2
And this is how it looks an other computers. Here everything is ok..


Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-01-27
#3
Hi Frank, can you post the url so that we can see for ourselves. Lightbox does function dfferently in IE than it does in FF and needs tweeking to get it corrrect so maybe this is the issue.

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Joined: 2011-01-02
Send Msg:
Posts: 10
2011-01-27
#4
its too bad, but i cant post the url. my costumer would k i l l me ! :-) Any other ideas?
Alternate Text
Joined: 2007-04-22
Send Msg:
Posts: 877
2011-01-27
#5
I had the same problem with lightbox displaying on IE browsers. Seems as Nerjaace pointed out, you need to play with the dimensions. We found that it had to be much larger than the actual tour
Hope this helps.
Nikon D300, D3s, Nikon 10.5 lens, RingT105N+Footplate+MrotatorTCPs, Giottos MT9261 Tripod, Manfrotto 410 Jr geared head.

If you know the "secret" then everyday is a good day!
Alternate Text
Joined: 2003-01-16
Send Msg:
Posts: 959
2011-01-28
#6
Ooohh... I do like the lightbox display... hadn't seen that yet.

Frank, why don't you send a few of us a url that only we can see via pm?
If I only had an hour to chop down a tree... I'd spend 45 mins sharpening the axe.
Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-01-28
#7
Hi Phoenixrising, if you like the Lightbox you will also like Floatbox

see my examples page

Floatbox in Action

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Joined: 2011-01-02
Send Msg:
Posts: 10
2011-01-28
#8
so you think that maybe the lightbox is the problem?
Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-01-28
#9
I think so Frank as it always needs slight adjustment to make it work across different browsers. Firefox and IE are definite examples. Your width looks ok but the height needs adjusting.

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Joined: 2011-01-02
Send Msg:
Posts: 10
2011-01-28
#10
unfortuntly the lightbox is NOT the reason! my costumer opend the html page. the same problem. but as I said: only on some computers. both: on FF and IE.

Sh**+!


Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-01-28
#11
Ok Frank process of elimination required. Take off Lightbox and just open the tour in a separate window and see if it happens in Firefox or IE. I cant see that it is a Tourweaver issue.

Another option would be save your project as something else, change The panos and them post it on the forum so we can have a look.

Another factor is that different screen sizes effect how lightbox looks.

I hope this helps

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja