panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2009-08-19
Send Msg:
Posts: 285
2011-02-11
#22

Tomax, I totally agree with you

Regards,
Dominique


Nikon D300s - Nikor 10.5 - (PW7 Pro + TW6 Pro) - W7 Ultim - DELL Prceision M6400 (Quad Core - 8GB - 2x160GB-SSD)
Alternate Text
Joined: 2010-08-03
Send Msg:
Posts: 246
2011-02-11
#23
Thanks for nice words! It is really good to hear it :)
But the compliments should go to EP team which created tourweaver in such a way that we can extend it in many ways. It really has lots of potential.

Best wishes,
Madmux
My Tourweaver components: http://www.optitecha.lt/categories/3
Alternate Text
Joined: 2009-01-24
Send Msg:
Posts: 120
2011-02-15
#24
100% agreed, it has a great potential. But they need to move little bit faster and to use our feedback more. If we get deep linking after 5 years or google street view integration or +200 scenes available... it is hard for us to lead the market, as providers.
Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-02-19
#25
Hi Madux, I have been playing around with your markers on Street View,. I have been having problems trying to change them. Can you tell me how you get the longer co-ordinates such as for the cafe

var cafe = new google.maps.LatLng(40.72996619203225, -73.99158954620361);

I assume this longer geocord is including zoom and pitch so the marker can be pinpointed with soem accuracy??

Cheers for your help.

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Joined: 2010-08-03
Send Msg:
Posts: 246
2011-02-19
#26
Yup.
Use my tool at http://www.arzinai.lt/useful/geocreator/geocreator.html. There must be also lots of other tools for that purpose.
Zoom in to your location (the white crossed lines will show the center) and copy coordinates from two input fields from the left.

Some translations (in the case you use it):
"Rodyti" (show) - enter aproximate coordinates and click the button, it will take you there on the map;
"Pieti apskritim" (draw circle) - it will get coordinates at the position and put it to the list. Also it draw a circle (with given radius in km) and a marker;
"Paalinti visk" - remove all from the list
"Paalinti pasirinkt" - remove selected from the list
"Kopijuoti koordinates atmint"- copy coordinates to the clipboard (whole list of coordinates).
My Tourweaver components: http://www.optitecha.lt/categories/3
Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-02-22
#28
I notice in the html5 demo os TW6.5Pro that in the google map there is a pegman so that you can show street view. Will this be added in to the flash version not just iphone/safari? If so will we be able to add hotspots inside Street View?

Really could do with this feature.

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-02-22
#29
Hi Madux, on your great demo of the street view, sometimes when you get into Satellite view you then cannot get back to Street View. I know thsi is just a demo but do you know a way to have the Pegman showing so that you can get back to Street View.

Cheers for your time on this idea :)

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Joined: 2010-08-03
Send Msg:
Posts: 246
2011-02-23
#30
Hi there,

There's no simple way, because google maps api does not provide pegman control, but certainly doable.
So, there are two ways - either wait for google maps to add pegman to the api or create you own pegman ;) Of course - there are out there several implementations/hacks.
If you really need this, i'll look into that.

Best wishes
My Tourweaver components: http://www.optitecha.lt/categories/3