panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2010-09-25
Send Msg:
Posts: 13
2011-02-10
#1

radars not showing on google map

Hi My radars show up on preview but when i upload the flash project to my server the little radars do not show up.

see link


Thanks http://www.golfge.com/360Tours/Kelowna/_flash/Project1.html#
Alternate Text
Joined: 2008-10-10
Send Msg:
Posts: 3
2011-02-27
#2
I have same problem with TW 6,5 not previous versions. Also sometimes not shown arrows on the sceneviewer
Smile to life...
Alternate Text
Joined: 2010-09-25
Send Msg:
Posts: 13
2011-02-10
#3
Oh yes forgot to mention i have 6 radar icons with 6 scenes but only the blue radar flash light thing shows up and not the little round red radar icons.
Alternate Text
Joined: 2011-01-30
Send Msg:
Posts: 33
2011-02-11
#4
I've got the same problem often..try deleting the radars, restart the program and try again...Also you can try do not change the default color, first put them on a map, make one preview and then change the radar color..Sounds funny but it works for me :)
Alternate Text
Joined: 2010-09-25
Send Msg:
Posts: 13
2011-02-11
#5
Thanks DantE for the reply. Tried what you said and still does the same thing. By the way i was using 6.50 I will just redo it use version 6 because i never had radar problems with that version but hey you never know. I will reply to give an update for those that might getting the same bug.
Alternate Text
Joined: 2010-09-25
Send Msg:
Posts: 13
2011-02-12
#6
Well i dont get it. I have re-did the tour with 6.50 and same thing happens just have the radar works and the other 6 radars do not show on the google map.

Any body else out there having this problem using 6.50 with windows vista and same things happens on all browsers

http://www.golfge.com//360Tours/knox2/Project3/_flash/TourWeaver_Project3.html