panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2011-01-18
Send Msg:
Posts: 25
2011-03-29
#1

Request! SWF files for hotspot, buttons

Like in Subject.
Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-03-29
#2
Hi Martiii, do you mean you want access to a better selection of animated (swf) hotspots & buttons? If so yes I agree that would be nice.

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2011-03-29
#3

Yes, this is already an option.

Regards, Smooth [8D]


Alternate Text
Joined: 2011-01-18
Send Msg:
Posts: 25
2011-04-03
#4
Yes but with swf media we don't have hint :(
Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-04-03
#5
Hi Martiii, there no option to have a hint for media buttons as standard. But it is possible with a work around.

If you create a Popup Window, resize it and place it where you want it to appear next to your swf button. Add hint text using the text option.

Go to the swf button and apply an action the show/hide popup windowhint. select the popup window and display mode "Mouse Over". Location "Around Component".


Thats it, now you have a hint on your swf button :)

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2011-04-03
#6

You can also make the Hint within your Flash button.

It can have all normal Flash events.

Regards, Smooth [8D]


Alternate Text
Joined: 2011-01-18
Send Msg:
Posts: 25
2011-04-05
#7
It is difficult to create for each scene several indyvidual special swf buttons for example if you want to use the animated arrows in scene or some animated button for photos olso in the scene etc.

I have used trick with button hint without images under swf media but it's not the same (in scene).
Alternate Text
Joined: 2012-01-01
Send Msg:
Posts: 3
2012-01-01
#8

I've tried Flash cs5 for creating my own hotspot but , there is a problem , when i click on my costumised button it dosent do the action that i added in tourwaver , please help me its very urgent.
parpar
Alternate Text
Joined: 2011-10-09
Send Msg:
Posts: 235
2012-01-02
#9

Hi

When you add a hotspot in the scene ,check "properties" of hotspot.You will see there are two kinds of hotspot one is color second one is image.

You will see that it need you three image.In fact it is not gif image but "tristate image"--same iamge but three kinds of colour.

Here is the sample

For the swf hotspot issue.

You can add a .swf. flash to the scene and add a action on it.

We have no limit of size of this .swf only if it is a .swf file.

Please check this link about how to make swf file.

How to make swf file ?

In fact you can add many other components as "hotspot" if you can see "manage hotspot " button in its Properties.

 


www.easypano.com
Cheer@easypano.com