panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2007-01-30
Send Msg:
Posts: 200
2011-03-30
#1

Tourweaver 6.5

I noticed the the "fly" feature for how a pop-up window first appears in

a tour is not present anymore - it's there in Tourweaver 5.0.

Am I missing something, or did Easypano just decide not to make the "fly"

feature available in 6.5?

I really like how I could make a pop-up window come into frame from left, right, top or bottom.

Thanks in advance for any help with this,

Rob


Alternate Text
Joined: 2006-09-14
Send Msg:
Posts: 329
2011-03-30
#2

Hi, Rob!

I have the demo version (last one just checked) and the fly effect to open the Pop Up Window is in it. Under "Transition Effect" it is the last one, after Fade In & Fade Out, Blinds, Expand/Collapse.

Regards, Martin

 


Alternate Text
Joined: 2007-01-30
Send Msg:
Posts: 200
2011-03-30
#3

I'm using 6.50 110225 licensed verion - used my 6.0 license to activate it.

Under transitiion effect there's only None, Fade in/out, & Blinds

tour here

Take a look at this basic real estate tour.  The rotation is a bit jerky, then if you hit the Full Screen Button - lower left corner it seems to smooth out and looks better.  I wish I could just start the tour in Full Screen Mode from the beginning.

Please excuse the image quality, etc.. the house had no electrictiy turned on and therefore no lights.

Thanks,

Rob

 


Alternate Text
Joined: 2007-01-30
Send Msg:
Posts: 200
2011-03-30
#4

Ok.  I just found a later version - 6.50 110315

However that's not the problem.

If I put a button on the main page I have all transition effects available.

If I put a button on a pop-up window - like the Control Panel in the tour I submitted above - then I only have None, Blinds, Fade In/Out

Would this be considered a Bug or simply a limitation of the program?

Any thoughts?

Thanks,

Rob


Alternate Text
Joined: 2007-01-30
Send Msg:
Posts: 200
2011-03-30
#5

Duh...Ok figured it out.

If you use "Mouse Over" option - you only get None, Fly In/Out, Blinds

If you use "Mouse Click" option - you also get Fly & Expand/Collapse

Now I just have to figure out this whole Google Maps API thing... :-)

Rob


Alternate Text
Joined: 2006-09-14
Send Msg:
Posts: 329
2011-03-30
#6

Hi Rob!

Nice that you could find it out as you said, but I really do not understand where those "Mouse Over" and "Mouse Click" variations came from? Just for curiosity reasons because as you said you already figured it out. [:)]

I just tried and put a button into the Pop Up window and it has all its effects available. Has it to do whith the button style you choose to have?

Regards, Martin


Alternate Text
Joined: 2007-01-30
Send Msg:
Posts: 200
2011-03-31
#7

No.  If you choose "Mouse Over"  - under the Display Mode box - then there are only - None, Fade In/Out, and Blinds available as a tranistion effect.

If you choose Mouse Click under Display Mode - then you also get Expand/Collapse and Fly.

Does that make since?

Are you saying you have all the options even if you choose Mouse Over as the Display Mode?

Rob


Alternate Text
Joined: 2006-09-14
Send Msg:
Posts: 329
2011-03-31
#8

Hi, Rob!

Youre right. Now I understand what you meant with those Display Mode settings. They are like you mentioned. Strange, but thats how it works apparently. [:errr:]

Regards, Martin