panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2011-04-12
Send Msg:
Posts: 15
2011-04-12
#1

Popup window covers control buttons

Greetings.

I have control buttons in main window aligned by target azimuth. Then i have also popup window, which is aligned the same target azimuth, but is supposed to be a bit above those control buttons, so it doesn't overlap. The thing is - they are overlapping.
If i resize popup window so, that the bottom border is the same level as main windows bottom border and the content is on top part of this popup window, position at least works ok. But then those control buttons are not working, because popup window is covering them.
What is the solution here?
Alternate Text
Joined: 2008-05-10
Send Msg:
Posts: 590
2011-04-12
#2
H Gatis, welcome to the forum. can you post a link to your tour so that we can have a better idea.

Apartment rentals Nerja

Villa rentals Nerja

Accommodation Nerja

Alternate Text
Joined: 2011-04-12
Send Msg:
Posts: 15
2011-04-12
#3
Ok, I put it for now here

First you need to Turn On Thumbnail carousel & then move mouse just above middle control buttons.
Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2011-04-12
#4
Have you tried to right clicking on the button then selecting the "bring to front" this should correct the issue
Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2006-04-08
Send Msg:
Posts: 221
2011-04-12
#5
create a second button bar on the pop up on the same location.


Alternate Text
Joined: 2011-04-12
Send Msg:
Posts: 15
2011-04-13
#6
Quote: Originally posted by leescott on April-12-2011
Have you tried to right clicking on the button then selecting the "bring to front" this should correct the issue

Unfortunately it doesn't.
Alternate Text
Joined: 2011-04-12
Send Msg:
Posts: 15
2011-04-13
#7
Quote: Originally posted by vilmer on April-12-2011
create a second button bar on the pop up on the same location.

Yes, this could be solution, but for me it seems a bit complex for such a simple situation. Isn't there really other way to do it?
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2011-04-13
#8

Place your control buttons in a pop-up window (layer) that always shows. Right click bring to top. The thumbnail pop-up window should then open a layer down.

I haven't tested this, it is from logical thinking.

The alternative is to set the position by target pixels and anchor position not azimuth.

Regards, Smooth [8D]


Alternate Text
Joined: 2011-04-12
Send Msg:
Posts: 15
2011-04-13
#9
Quote: Originally posted by smooth on April-13-2011
Place your control buttons in a pop-up window (layer) that always shows. Right click bring to top. The thumbnail pop-up window should then open a layer down.

I haven't tested this, it is from logical thinking.

The alternative is to set the position by targetpixels and anchor positionnot azimuth.

Regards, Smooth


How can you bring to top whole popup window?

Positioning by pixels will make the position different between normal view and full screen view. Doesn't it?

I updated example. I have 3 popup windows now - 1. Like a container window with button which covers necessary mouse over field for opening thumbnail carousel. This button shows/hides thumbnail carousel window (2.). This button also opens controls popup window (3.)

It works good enough, i think. But when the thumbnail carousel opens first time, the controls moves a bit to the right side. You can check it easier by changing screen modes (normal view->full screen) and mouse over button area, so thumbnail carousel window is seen. How can this be explained?
Link
here again