panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2011-10-09
Send Msg:
Posts: 235
2011-11-10
#12

Hi friends,

The autoplay problem is fixed now .Please download it !http://www.easypano.com/download-tw600.html

The latest version is Tourweaver6.5.11.11.10.

Best regards

Cheer


www.easypano.com
Cheer@easypano.com
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2011-10-23
#13

Sorry I don't have the answer and hopefully Easypano are working on this as we speak.

This though is just another example of Apple moving the goal posts yet again. Something they seem to do for sport or due to incompetence. It is nothing new and something I expect from Apple (although don't wish it upon anybody).

I can assure you Easypano are not alone here. Other panorama display programs are all facing the same issues, and attempting to "meet the new target that Apple has set".

The easy answer is to avoid Apple. The realistic answer is we'll have to wait for a fix and that will only be good until Apple moves the goal posts again. All because of Apple's greed and disabling FLASH! 

Regards, Smooth [8D]


Alternate Text
Joined: 2011-10-09
Send Msg:
Posts: 235
2011-10-24
#14

Hi ,

Could you please give us a link of the virtual tour which did not work in your iOS5 iPad ? So we can test here ,because we have tested our sample virtual tour by iOS5 and we find it works well as before.  You can also check the html5 virtual tour sample in our gallery :http://www.easypano.com/gallery/tourweaver600/tw650demo4/tour.html

by your iOS5 iPad to see whether it works or not.

Thank for your helful feed back and hope more  friends can hel up test by your own iOS5 equiments.

Thank you very much !


www.easypano.com
Cheer@easypano.com
Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2011-10-24
#15

mine works on my update iPad

www.integritytours.com/tours/kb/pineridge



Can we get a link to the tour not loading???
Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2011-10-28
Send Msg:
Posts: 2
2011-10-28
#16

Doesn't work on my iphone or ipad.  Loads up the photo but you are unable to move.  When I did the error check on the iphone it said that these two lines were causing the error.

<meta name="viewport" content="width=320; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=0;" />

<script type="text/javascript" src="javascript/load.js"></script>


Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2011-10-31
#17

Mine works from the link above I supplied. Could you please provide a link to one of your tours

My iPad is ver 5 (9A334) but it also the original iPad not the new one

I'll try my iPhone when I get home since I switched to the Samsung


Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2011-10-31
Send Msg:
Posts: 4
2011-10-31
#18
I'm getting the same thing as GerryP, any iOs5 device I've tried on my existing tour won't work.
Mike
Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2011-10-31
#19
Mike/Gerry
Can you post a link to a tour you're having the error on - it loads on my iPad, I am using WiFi connectivity
Have deleted the cache from Safari and re-tested my page above and I don't get the error.. Hmmm I'm confused

Screen shot of mine in action

Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2011-10-31
Send Msg:
Posts: 4
2011-10-31
#20
Here is the link

http://www.smiros.com/tour/apt.html
Mike
Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2011-10-31
#21
I tried it on my iPad and it doesn't move either, I loaded the same link in Safari on my PC and it ran from the "flash" directory.
Are you publishing for both Flash & Html?

** Update
You are publishing in flash/html5

I tried the link to your html5 code on the "safari browser" on the PC and it locks up as well - no spin what so ever, but if I load the link provided it detects and runs Flash as the default on the "Safari Browser" on the PC

This is very interesting.

What is the version of TW I am running 6.50.110817
Try this in Safari on your PC

http://www.smiros.com/tour/apt.html


This link locks when loaded directly in Safari on the PC so it seems it is not the iPad issue
HTML5 Direct code
Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy