panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2007-08-09
Send Msg:
Posts: 36
2011-12-21
#1

Google Maps not working Tourweaver 7.0

Hi

I can't insert the coordenates, returns to (0,00), and I get the following message:

 


Regards
Luis
Alternate Text
Joined: 2007-08-09
Send Msg:
Posts: 36
2011-12-21
#2

Sorry

http://www.imagensvirtuais.com/div/capture.JPG


Regards
Luis
Alternate Text
Joined: 2007-08-09
Send Msg:
Posts: 36
2011-12-22
#3

Hi

 

Can someone help me please?

Thanks


Regards
Luis
Alternate Text
Joined: 2011-12-22
Send Msg:
Posts: 4
2011-12-22
#4

Humm  bom ver mais Tugas por aqui.

Boas Festas


Pedro
Alternate Text
Joined: 2011-10-09
Send Msg:
Posts: 235
2011-12-26
#5

Dear lafecto,

Sorry about late reply.
Thank for your screenshot about the poblem.

Could you please give me the details of step by step opretation when you "insert the coordenates, returns to (0,00)."

What kinds of coordenates? MapsGoogle Maps ?Insert Scripts? or other component element?

Wish you can send us the details of your opretation steps or send your project file to us.So we can test here and then give you a solution.

Merry Christams and Happy New Year

Best regards

Cheer


www.easypano.com
Cheer@easypano.com
Alternate Text
Joined: 2007-08-09
Send Msg:
Posts: 36
2012-01-04
#6

Hi

 

This problem remains! It's very strange.

It works, if I use (in trial mode) tourweaver 6.5 version .

But in version 7.0 is not working . I had already uninstall the 7.0 version. make a new download, install it as administrator, but with no sucess.

 I need help!!

Thanks

 


Regards
Luis
Alternate Text
Joined: 2011-10-09
Send Msg:
Posts: 235
2012-01-06
#7

Hi Lafecto,

Could you please send me a screenshot about"insert the coordenates, returns to (0,00)".

I am sorry that i can not reappear your error tips.I still soes not understand what you mean about "coordenates, returns to (0,00)".

Best regards

Cheer


www.easypano.com
Cheer@easypano.com