panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2005-07-07
Send Msg:
Posts: 772
2011-12-21
#1

Buttons to show a specific scene

Hi there,
I'm having a problem trying to create a button which will open a scene. I have buttons numbered 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 and ten scenes. Each of the buttons has Actions>Link to Scene selected. Each button is supposed to show a different scene but nothing happens. The scene appears but the buttons don't do anything. I can get a button to have Actions>Previous Scene (or Next Scene) and the scene changes in the scene viewer.
How do I have a button which you can click on and it will bring up a specific scene? I don't understand what I'm doing wrong!
Many thanks for any help you can give me.
Yours
Forrest
sales@actualeducation.co.uk
www.actualeducation.co.uk
Alternate Text
Joined: 2005-07-07
Send Msg:
Posts: 772
2011-12-21
#2
Problem sorted - the images I was using were over 8000x4000.
Thanks
sales@actualeducation.co.uk
www.actualeducation.co.uk
Alternate Text
Joined: 2011-10-09
Send Msg:
Posts: 235
2011-12-22
#3

Hi rfh12002

 

I have add 10 scenes and 10 buttons then add action to each button---link to scene.(each button link one different scene).

When i preview it worked well very .

 

Here is the sample i made :http://www.easypano.com/twtest/cheer/10button_flash/TourWeaver_Project9.html

You can also check this toturial video about buttons :http://www.youtube.com/watch?v=MjXwU87JP-4&list=UURenHz4_3eunzgnD-t6GdiA&index=7&feature=plcp

If you still have problem ,please send your project to support@easypano.com

Best regards

Cheer

 


www.easypano.com
Cheer@easypano.com
Alternate Text
Joined: 2005-07-07
Send Msg:
Posts: 772
2011-12-22
#4
Thanks Cheer,
I used some images over 8000 x 4000 - I knew I had it working before so I couldn't work out what I'd done wrong!
Thanks very much for your help,
Yours,
Forrest
sales@actualeducation.co.uk
www.actualeducation.co.uk