panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2005-06-26
Send Msg:
Posts: 218
2012-01-16
#1

Restart movie

Hi

Is there an action or script I can use to restart a movie at the first scene. All I can see is an option to pause or play. What I am hoping to create is a reset button that will start the tour from the beginning of a specific movie as often as it is clicked. The only way I have found sofar is to create another movie track, but this only works once.

Anybody have any ideas, or am I missing something obvious!! I am using the latest version of TW.

Regards, Willie


Alternate Text
Joined: 2011-10-09
Send Msg:
Posts: 235
2012-01-17
#2

You can try thoes actions.


www.easypano.com
Cheer@easypano.com
Alternate Text
Joined: 2005-06-26
Send Msg:
Posts: 218
2012-01-17
#3

Hello Cheer,

Thanks for your reply, but your suggestion is not exactly what I need to do. It is possible to stop a movie, play/pause a movie, but not restart a movie from frame 1 if the viewer is part way through that movie. I would like to create a Reset Tour button that would return the presentation to the point where it first opened and then autoplay. This action would also be coupled with opening and closing multi popup windows.

Any ideas?


Alternate Text
Joined: 2011-10-09
Send Msg:
Posts: 235
2012-01-17
#4

Yes, You can try to use popupwindows with action and hotspots.

Please view the second tour samples.

http://www.easypano.com/virtual-tour-gallery.html

Best regards

Cheer


www.easypano.com
Cheer@easypano.com
Alternate Text
Joined: 2005-06-26
Send Msg:
Posts: 218
2012-01-17
#5

Thanks Cheer,

I will give it a try.


Alternate Text
Joined: 2011-12-20
Send Msg:
Posts: 6
2012-01-21
#6

I pretty sure in Tourweaver 4 it had this feature where you could add a button to restart the slide show from the beginning, was this removed from the newer versions?

Darryl Ruesch


Alternate Text
Joined: 2005-06-26
Send Msg:
Posts: 218
2012-01-21
#7

Hi Darryl,

Well I had a copy of TW4 on my computer and had a look. Unfortunately I couldn't find any mention of resetting the movie. All I could see was stop, play/pause movie and go to a scene. I haven't yet found a satisfactory method to reset the active movie to the start.

Willie