panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2012-01-17
Send Msg:
Posts: 38
2012-01-26
#1

Toggle Button not work - TW7

i downloaded TW7 today from the link

http://www.easypano.com/download-virtual-tour-software.html

1- Toggle Button not work.

2- in popup windows list there is no moving option to allow you to move layers (This means that you will be forced to re-design pop-up(s) again if you made a mistake in their order from the beginning of the your work).very frustrating!

Regard
Alternate Text
Joined: 2012-01-17
Send Msg:
Posts: 38
2012-02-12
#2

Quote: Originally posted by VRtour.nl on February-11-2012



Take a look at: http://tinyurl.com/7radq9w
I have redesign this VRtour special for the iPad. iPhone is not supported yet


I  just check it now from my friend ipad

i notice you have designed the tour for the Portrait Mode

so i think you should add a code to Lock the orientation to Portrait Mode only

you can do that by javascript code,i think!

Good luck.


Alternate Text
Joined: 2012-01-17
Send Msg:
Posts: 38
2012-02-12
#3

Or perhaps EasyPano will add this feature to the html5 publish properties, right down the option show/hide toolbar.

https://lh4.googleusercontent.com/-0grkKVzdxdA/Tzh9_8rYByI/AAAAAAAAAAk/eCgQS0-McNk/s512/Rotation.jpg

How knows!


Alternate Text
Joined: 2012-01-17
Send Msg:
Posts: 38
2012-02-12
#4

This is the javascript code

/*window.orientation returns a value that indicates whether iPhone is in portrait mode,    landscape mode*/ 
window
.onorientationchange = function() { 
var orientation = window.orientation; 
 
switch(orientation) { 
   
case 0: 
         
//Portrait mode 
   
case 90:  
         
// Landscape left 
   
case -90: 
         
//Landscape right 
} 


Alternate Text
Joined: 2004-02-08
Send Msg:
Posts: 176
2012-02-13
#5
I realize we have hijacked this topic, SORRY.

Good ideas panozon!

Just a couple of other ideas are:
- By turning to lanscape> auto fullscreen
- By turning to lanscape> auto fullscreen and gyroscope navigation (as in TourWrist)


@ Cheer, can you take look at these requests? (ticket is created Feature Request #12570).

Gr, Harry

..............................................................................................................................................

Home is where your hard disk is ;)


HarryA360

VRtour.eu

Alternate Text
Joined: 2012-01-17
Send Msg:
Posts: 38
2012-01-28
#6

Smooth,did you test it (Toggle Button) with HTML5 ?


Alternate Text
Joined: 2012-01-17
Send Msg:
Posts: 38
2012-01-28
#7
Quote: Originally posted by smooth on January-27-2012

Pop-Up window "re-ordering" is a requested feature that has not happened as yet (on wish list). So you must plan carefully. Yes it can be frustrating!


-> Forward to Easypano Developers :)


Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-01-28
#8

Button "states" are NOT supported with HTML5

States include:

  • Mouse over
  • Mouse down
  • Toggle
  • Tab

Single graphic only. 

Regards, Smooth [8D]


Alternate Text
Joined: 2012-01-17
Send Msg:
Posts: 38
2012-01-29
#9

This means Toggle Button is not supported yet in html5!

 

Thanks Smooth.


Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-01-27
#10

Pop-Up window "re-ordering" is a requested feature that has not happened as yet (on wish list). So you must plan carefully. Yes it can be frustrating!

I will check the Toggle button and get back to you.

Regards, Smooth [8D]


Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-01-27
#11

I have tested the "toggle" button and found no issue. It works as expected.

It must be your misunderstanding on how it works.

Can you please explain your steps and what you are trying to achieve?

Regards, Smooth [8D]