panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2009-11-05
Send Msg:
Posts: 38
2012-03-02
#1

TW7 not previewing

I just update the latest version of TW7 120209. When trying to preview the tour or play the published tour the loading stops at 10%. Any ideas?
Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2012-03-02
#2
Did you try turning off slice when publishing?
Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2012-02-23
Send Msg:
Posts: 51
2012-03-03
#3
#0002003 : Unable to save! Make sure the driver is writable and non-shared with enough space.

Allways I try to edit thumbnail and run preview this message appears, and my fonts' mode showing system change (ClearType is deactiveted on my system) and thumbnail list values does not appears. Why?

tw7 pro windows7.
Alternate Text
Joined: 2005-06-26
Send Msg:
Posts: 218
2012-03-03
#4
Quote: Originally posted by Vemvirtual on March-03-2012
#0002003 : Unable to save! Make sure the driver is writable and non-shared with enough space.

Try saving the tour by using "Save As" from the "File" dropdown menu and then open the new TW file. That should work!

Willie


Alternate Text
Joined: 2009-11-05
Send Msg:
Posts: 38
2012-03-03
#5
Nothing seems to work. I've even downloaded older versions with the same problem.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-03-04
#6

Try saving to your Desktop and NOT to the Easypano Tourweaver "Output" folder.

Regards, Smooth [8D]


Alternate Text
Joined: 2008-11-08
Send Msg:
Posts: 109
2012-03-05
#7
For me it helped to turn of the slice.

@ Leescott,
are you still publishing without slice? I am still stuck without being able to use slice.



Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2012-03-05
#8

Yes still publishing with out slice. This needs to be resovlved

Cheer where ae you???  EP we need a advocate back on the forums to be a voice for our concerns

PS I know Cheer is gone, but we need that inside voice at HQ quick


Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2012-02-23
Send Msg:
Posts: 51
2012-03-05
#9
Thank you smooth and willie for your suggestions. I tried to do this... but unsuccessfully.

It's ridicule.
Now it really seems that nothing works. When I try to simply edit or add an other thumbnail tw7 crashes down and doesn't work any more.
Alternate Text
Joined: 2009-11-05
Send Msg:
Posts: 38
2012-03-05
#10
Turning slice off worked for me. Thanks everyone for your input.
I agree with Lee, it would be nice to at least hear something from EP. It's very frustrating trying to explain to a client that you are waiting to hear from the developers, because the client doesn't want to know about the behind the scenes issues.
Alternate Text
Joined: 2011-11-04
Send Msg:
Posts: 28
2012-03-06
#11
Intw 6.5 I have other problem with preview. Always I see: "To view virtual tour properly, Flash Player 9.0.28 or later version is needed. Please download the latest version of Flash Player and install it on your computer." A have actual version of Flash. Before operating system change it was ok... more important problem is with publishing project. Problem: thumbs and radars dont show. I must publish every time to different output folder.