panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2010-11-29
Send Msg:
Posts: 46
2012-04-14
#1

Easypano PLEASE Help

here's a link to a a tour that has worked for over a year, no alinement problems with buttons etc, and this tour works perfectly on any 32 bit machine that i have tested i with. with any 64bit system, the buttons and popups no longer on the page or have shifted, please help me with this it is critical for me to fix this for my client

http://www.cic.gc.ca/english/games/museum/flash/flash-game.asp
Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2012-04-14
#2
I have tested this on my 64bit Windows 7 machine in IE and it works fine.

Very nice tour if I might add, I love the layout and the incorporation of the flash
Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2010-11-29
Send Msg:
Posts: 46
2012-04-14
#3
thanks for checking, really ?? i can't seem to get tat to work on 3 of my 64 bit machines i have no explaination
Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2012-04-14
#4
That's interesting, have you cleared temp IE files?
My Flash ver is 11.1.102.55 on Win 7 (64-bit) box
The latest flash is 11.1.102.62
IE ver is 9.0.8112.16421

Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy
Alternate Text
Joined: 2011-12-13
Send Msg:
Posts: 126
2012-04-16
#5
Mitchee.

64-bit works fine. Nice tour by the way.

windows 7 core i5 4gb 64-bit

Hope That Helps
http://www.thebrazilbusinessdirectory.com

Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-04-22
#6

Sounds like your "browser" is displaying at something higher than 100%

Most browser allow some sort of "zoom" and if it exceeds 100% it will appear to have tour elements placement issues.

Holding the Ctrl button and using the Mouse Scroll Wheel can be a zoom culprit!

Regards, Smooth [8D]