panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2010-11-29
Send Msg:
Posts: 46
2012-04-14
#1

popup windows

is there a way to copy a popup window and duplicate it? this would be very use to solve some of my issues right now
Alternate Text
Joined: 2011-12-13
Send Msg:
Posts: 126
2012-04-19
#2
No you cant

What i do is. if i have a pop up that i use everytour.

I will create the tour without the panos, just the skeleton and then i "Export Skin"

This works for me.

Hope that helps

Hope That Helps
http://www.thebrazilbusinessdirectory.com

Alternate Text
Joined: 2008-11-10
Send Msg:
Posts: 315
2012-04-19
#3
Brazil, Great idea.. That's learning
Lee Scott - Nikon D3/D300/D5000 - |shaved Nikkor 10.5 mm| Manfrotto 055XPROB tripod /322RC2 Grip - Mrotator TCS |CS5 | PW7 & TW6.5 Pro
----
To err is human ... to not try is just plain lazy