panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2012-08-23
Send Msg:
Posts: 7
2012-09-18
#1

Tourweaver 6.5 jpeg quality

Hi

I use Tourweaver 6.5.120824,

I have problem. When publish virtual tour, I choose 50% quality for pano size in normal scene viewer, but after publishing are scenes in 100% quality.

Slice display gray setting also does not work.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-09-18
#2
Are you testing locally or online?
If online please give us a link for conformation.

Regards, Smooth
Alternate Text
Joined: 2012-08-23
Send Msg:
Posts: 7
2012-09-18
#3
For example: http://www.koukola.cz/fotogalerie/

There was set 50% in viewer and slice display grey.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-09-19
#4
I agree what you have shown in the link does not have two stage display.

Can you please show me via screen captures the settings you have used?

Also, in your "scene" folder at publish you should have within this folder, two folders named 1 and 2 and both should contain images. 1 has the lower resolution and 2 the higher resolution version of the panorama scene image.

Regards, Smooth
Alternate Text
Joined: 2012-08-23
Send Msg:
Posts: 7
2012-09-19
#5
There is problem in Tourweaver 6.5.120824

When I want publish virtual tour like Automatic flash/HTML5, setting on Flash VR card has no influence.

My solution:
First time I must choose publish -> check only Flash VR -> On Flash VR card change quality and slice display -> and save

Second time -> publish -> now uncheck Flash VR, and check Automatic flash/HTML5 and publish. Now is virtual tour OK.

Sorry for my english
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-09-19
#6
I have just tested what you say is a bug.

Publish to Automatic flash/HTML5 using TW 6.5 Build 6.50.120824

My results show it working fine.

Note: What you are calling a "Card" is a "Tab" in the Publish options.

This is not to say the bug doesn't exist for you. What language version are you using?

Regards, Smooth
Alternate Text
Joined: 2012-08-23
Send Msg:
Posts: 7
2012-09-19
#7
Ok

Card is Tab

I use English version.

I will use my solution its works for me.

Mybe is problem somwhere oin my computer