panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2012-06-13
Send Msg:
Posts: 44
2012-09-25
#1

tourweaver 7 google/bing map viewer issue

Hello,
my problem is about inputting coordinates in google/bing map viewer properties panel. The program accepts only integer values, if iI insert some decimal digits, the preview window shows the location corresponding to coordinates with integer values.
When I close and re-open the program, the decimal digits are automatically set to zero.
I'm using tourweaver 7 trial version 120914 on windows 7.
What can you suggest? Many thanks,
Alessandro
Alternate Text
Joined: 2012-06-13
Send Msg:
Posts: 44
2012-10-03
#2
I've finally solved my problem.

In Windows Control panel I simply changed the international settings from Italian to American english. That's all, now Bing viewer shows the correct location. Maybe it was just a matter about the way TW understands , and . in decimal values.

Hope this may help someone else.

Alessandro
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-10-03
#3
Sorry, I missed the post where you showed images.

We found this error some time ago.
You can read about it in this thread

Glad you have it working.

Regards, Smooth
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-09-26
#4
What is expected is a decimal point.
Such as these co-ords for the Sydney Opera House

151.213621
-33.857016

Different countries use different values. Where a "comma" (,) is used in the place of a decimal point/period/full stop (.)

The above co-ords work for me using Tourweaver.

Regards, Smooth
Alternate Text
Joined: 2012-06-13
Send Msg:
Posts: 44
2012-09-26
#5
Yes, I can input . only (no comma allowed).
Nevertheless, the problem still remains. Now I think I have a bug in my computer.
After I have filled the co-ords forms and accepted the entries, (exiting from the properties panel), when I re-open the bing/google panel, all decimal digits are set back to zeros. And it's funny there is a comma again, while I can only input point.
Very strange.
You can see what happens here:
http://imageshack.us/a/img846/775/beforee.jpg
http://imageshack.us/a/img195/2370/afterzm.jpg


Alternate Text
Joined: 2012-10-22
Send Msg:
Posts: 2
2012-10-22
#6
I have the same problem, what to do?
Alternate Text
Joined: 2012-11-06
Send Msg:
Posts: 1
2012-11-06
#7

Hi

I am having the same problem in Bing Map editing. Only integer xx values can be edited in longitude and latitude (xx,000000 xx,000000).

To me it seems that tourweaver 7.0 "speaks" only partially same language as Bing Map. Also Bing map uses . and Tourweaver uses , in these values.


Have anyone solved this problem? Or does anyone has any clue nearby what might be the solution. Otherwise the Bing map is quite useless, if you cannot edit it propelly.


Heikki


Heikki
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-11-07
#8

Your computer must be set to English.


Regards, Smooth