panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2003-01-16
Send Msg:
Posts: 959
2012-10-08
#1

Panorama not displaying on MAC

hi guys, long time no see... I have a weird wee problem. My MAC book pro 10.5.8 running with uptodate firefox 15.01 and updated flash is not displying any panos. An example can be found here

You guys have any clues to why? I think it was built with 6.0 or 6.5 and I can see the tour on my other MAC as well as on other MACs in the firm.

Any ideas?

Cheers Rob
If I only had an hour to chop down a tree... I'd spend 45 mins sharpening the axe.
Alternate Text
Joined: 2003-01-16
Send Msg:
Posts: 959
2012-10-08
#2
It gets odder... some of my tours I can view and others I can't, some I can see offline from my folders and others I can't. All tours work on other MACs... how strange.
If I only had an hour to chop down a tree... I'd spend 45 mins sharpening the axe.
Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-10-08
#3
When you right click and read the context menu, what version of Flash is displayed? Both locally and with each browser?

I tested on my PC with many browsers and it works fine.

Regards, Smooth
Alternate Text
Joined: 2003-01-16
Send Msg:
Posts: 959
2012-10-08
#4
hi Smooth

10,3,183,29 which I believe to be the most upo date flash for Intel based MACs, as said, I'm still on OS 10.5.8. But some tours are displaying and some are not... just on this MAC... very odd :-/

If I only had an hour to chop down a tree... I'd spend 45 mins sharpening the axe.
Alternate Text
Joined: 2012-10-07
Send Msg:
Posts: 24
2012-10-08
#5
I agree. I have also tried it on my end and it works fine with me. Have you tried checking if your flash is on latest version?
firionicable
Alternate Text
Joined: 2012-10-25
Send Msg:
Posts: 81
2012-11-07
#6

I'm still having the same problems with tours... the weird thing is that I can't see tours I've made myself on my MAC but can see tours that others have built... that is just so weird.


iPanomedia "The social people" MAC Book Pro, CS5,5, Canon 7D, Sigma 8mm

Alternate Text
Forum Moderator
Joined: 2002-11-23
Send Msg:
Posts: 5438
2012-11-07
#7

Locally or Online?


If locally, your Flash security settings will need to be adjusted.


Regards, Smooth