panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2013-03-20
Send Msg:
Posts: 6
2013-05-05
#1

Youtube Videos in Pop-up Window in Latest TW 7.5 Build

Can anyone tell me if Youtube videos will play in a pop-up window in the latest build of TW 7.5?  I have tried several times to paste a youtube link into the box that is provided, but only get the start "carat" which never does anything, and even this doesn't show every time.  If it can be done, can anyone explain precisely how to do it?  Thanks in advance,

 

Reggie


Reggie

 

 

Alternate Text
Joined: 2012-11-06
Send Msg:
Posts: 7
2013-05-06
#2

Please transfer your license key and update the installer again, then the issue will be solved. 

 

Download installer: http://www.easypano.com/download-virtual-tour-software.html


jack12
Alternate Text
Joined: 2013-03-20
Send Msg:
Posts: 6
2013-05-06
#3

I did this....the version was the same I had tried earlier.  In TW 7.0.120824 I can at least get the Youtube logo to display at lower right in pop-up window and also see a hint of the flash progress icon.  Also, in TW 7, below the insertion point for the Youtube link I get the option to "auto play" and "loop."  in TW 7.5 latest version (after reinstall) these two check boxes are not visible.  Would it help for me to send the project file?  Thank you in advance for your help!

 

Reggie


Reggie

 

 

Alternate Text
Joined: 2012-11-12
Send Msg:
Posts: 14
2013-05-06
#4

I having similar issue but I downloaded the new installler and now everytime I run TW my computer crashes...


Chad1
Alternate Text
Joined: 2012-10-23
Send Msg:
Posts: 69
2013-05-07
#5

Reggie1:


Please download a file from http://gallery.easypano.com/test/easypano/twwinpro.exe

You can find a file with same name in Tourweaver installer. Please replace the original one and have another try. If the issue still persists, please send me a published tour.


Chad1:


Please transfer license key and uninstall Tourweaver. Then delect all the files of Toruweaver installer. Reinstall Tourweaver and replace the .exe file as Reggie1 from http://gallery.easypano.com/test/easypano/twwinpro.exe


If you can't transfer license key, uninstall tourweaver and send mail to support@easypano.com. Our support will transfer the license key.


Alternate Text
Joined: 2013-03-20
Send Msg:
Posts: 6
2013-05-08
#6

Jack,

 

This worked! I had to parse the youtube link to just beyond the "=" character.  It might be useful to explain this to people who inquire about this in the future.  So instead of pasting this link: http://www.youtube.com/watch?v=sei0i_nkv7M, I only pasted this part: sei0i_nkv7M ...and it worked fine.  Thank you for your help!

 

Reggie


Reggie

 

 

Alternate Text
Joined: 2014-01-21
Send Msg:
Posts: 2
2014-01-21
#7

Hello.


I have a YouTube video in a pop-up window. It plays fine in Preview mode in the editor. But after I publish the tour it won't play anymore (I can only see the blank area where the video should be playing).


I am on a Windows 8 desktop, trying Touweaver Pro 7.70.131205 (trial version, downloaded today), publishing as Automatic Flash/HTML5, testing the Flash version and using Chrome 32.0, Firefox 26.0 and Internet Explorer 11.0.


Container Digital