panorama software,virtual tour software
Alternate Text
Joined: 2010-11-29
Send Msg:
Posts: 46
2015-02-02
#1

7.95 bug

Hi all!


Not sure if you have already covered this but when I load my tw7.90 project file into 7.95, the text boxes in my popup windows do not display on either  flash or HTML, also the exe version crashes and cannot be loaded, any work around for this?


Alternate Text
Joined: 2010-11-29
Send Msg:
Posts: 46
2015-02-02
#2

So I also notice that tw is not publishing the text boxes into the resources file, and it doesn't help to manually insert them either


Alternate Text
Forum Admin
Joined: 2014-07-16
Send Msg:
Posts: 118
2015-02-02
#3

Hello,

Does the text only disappear in PopupWindow? Or the problem also happens in MainWindow?I've tested and it works fine when I load TW790's project in TW795. Would you please send me the saved poject files via Wetransfer? So that we can see what happened in your project.

My email: helen@easypano.com


Alternate Text
Joined: 2012-06-13
Send Msg:
Posts: 44
2015-02-02
#4

I've experienced the same problem, using TW 7.95 with VTs made with TW 7.90. In my case, besides the text area not working, hotspots too are not visible in html5 output. Both text area and hotspots are in the main window.



Alternate Text
Joined: 2012-11-22
Send Msg:
Posts: 26
2015-02-02
#5

i have a similar problem with the images i have put on popup windows, not display from 7.90 to 7.95

...and the command "File -> Optimize" not work correctly, example: keep some images from buttons i have delete them


Michele
Alternate Text
Forum Admin
Joined: 2014-07-16
Send Msg:
Posts: 118
2015-02-03
#6

I've experienced the same problem, using TW 7.95 with VTs made with TW 7.90. In my case, besides the text area not working, hotspots too are not visible in html5 output. Both text area and hotspots are in the main window.



Originally posted by rosco on 2015-02-02 18:10


I'm afraid we need your project to see the problem. Since many of our staff have tried and found nothing wrong. Looking forward to your feedback.Thanks!

My email: helen@easypano.com


Alternate Text
Joined: 2010-11-29
Send Msg:
Posts: 46
2015-02-05
#7

I just sent the project and publish files to you, I'm sure everyone here would be intrested in your findings


Alternate Text
Forum Admin
Joined: 2014-07-16
Send Msg:
Posts: 118
2015-02-05
#8

Hello,


Thanks for sending the files.

Something is wrong in TW795, TextArea don't display when you choose "none" as the source.


Here's the solution:

http://gallery.easypano.com/test/helen/nd/0205/solve_bug.rar

Please download and put the 4 files inside into the directory of TW795 to replace the origial ones:

\Easypano\Tourweaver 7.95 Professional Edition


We'll update it in future version soon. Please let me know if you have any problem.





Alternate Text
Joined: 2010-11-29
Send Msg:
Posts: 46
2015-02-06
#9

So I inserted the new files and the text files are now written into the resource folder but it does not seem to help. The text files are still not being displayed unless I use a source other then none, but now I'm getting a horizontal scroll bar displayed on every text box even though a scroll bar is not necessary


Alternate Text
Forum Admin
Joined: 2014-07-16
Send Msg:
Posts: 118
2015-02-06
#10

Hi,


I have tested and it works here.






Please make sure you have replace all the 4 files seperately at the same directory like this:





Alternate Text
Joined: 2010-11-29
Send Msg:
Posts: 46
2015-02-07
#11

Okay I'll try to replace the files again, but why is there a scroll bar in your image above?